CBC Channel

An General unencrypted channel. Launched on the 27th of June 2011.

    • country:
    • Egypt
    • Category:
    • Public
    • Frequencies:
    • 11488
Saturday 28 May
  • 03:00 PM
  • [60 minutes]
  • 6
  • A weekly diverse talk show, where Mona Al Shazly meets with...Read more people away from the tension of daily news and events, to present her audience with original and genuine stories they have never heard of before, about people and heroes who deserve respect and admiration.
  • برنامج
  • 04:00 PM [60 minutes]
  • 05:00 PM
  • [120 minutes]
  • 4.3
Sunday 29 May
  • برنامج
  • 07:00 PM [90 minutes]
  • 08:30 PM
  • [60 minutes]
  • 5.1
  • The story continues of software engineer Youssef, who...Read more developed two models of robots, Zumba and Laziz, to help him in his company and help his wife Sarah with the housework.
  • برنامج
  • 09:30 PM [30 minutes]
  • 10:00 PM
  • [60 minutes]
  • 7.1
  • A series of separate stories that raise social issues, the...Read more first of which revolves around a woman who suffers from Coronavirus, and is in home isolation
  • برنامج
  • 11:00 PM [60 minutes]
  • برنامج
  • 12:00 AM [60 minutes]
  • برنامج
  • 01:00 AM [60 minutes]
  • برنامج
  • 02:00 AM [60 minutes]
  • 03:00 AM
  • [60 minutes]
  • 4.1
  • Geared towards women, this daily program consists of a...Read more variety of segments related to cooking, beauty and fashion as well as other featured segments on politics, economics and social issues, explored from the perspective of women. The program also hosts a variety of guests who discuss a full range of topics, especially issues concerning women and their families.
  • برنامج
  • 04:00 AM [60 minutes]
  • 05:00 AM
  • [60 minutes]
  • 7.1
  • A series of separate stories that raise social issues, the...Read more first of which revolves around a woman who suffers from Coronavirus, and is in home isolation
  • 06:00 AM
  • [60 minutes]
  • 5.1
  • The story continues of software engineer Youssef, who...Read more developed two models of robots, Zumba and Laziz, to help him in his company and help his wife Sarah with the housework.
  • برنامج
  • 07:00 AM [60 minutes]
  • برنامج
  • 08:00 AM [60 minutes]
  • 09:00 AM
  • [60 minutes]
  • 4.1
  • Geared towards women, this daily program consists of a...Read more variety of segments related to cooking, beauty and fashion as well as other featured segments on politics, economics and social issues, explored from the perspective of women. The program also hosts a variety of guests who discuss a full range of topics, especially issues concerning women and their families.
  • برنامج
  • 10:00 AM [60 minutes]
  • برنامج
  • 11:00 AM [60 minutes]
  • برنامج
  • 12:00 PM [60 minutes]
  • 01:00 PM
  • [60 minutes]
  • 7.1
  • A series of separate stories that raise social issues, the...Read more first of which revolves around a woman who suffers from Coronavirus, and is in home isolation
  • 02:00 PM
  • [60 minutes]
  • 5.1
  • The story continues of software engineer Youssef, who...Read more developed two models of robots, Zumba and Laziz, to help him in his company and help his wife Sarah with the housework.
  • 03:00 PM
  • [60 minutes]
  • 6
  • A weekly diverse talk show, where Mona Al Shazly meets with...Read more people away from the tension of daily news and events, to present her audience with original and genuine stories they have never heard of before, about people and heroes who deserve respect and admiration.
  • برنامج
  • 04:00 PM [60 minutes]
  • 05:00 PM
  • [120 minutes]
  • 4.3
Monday 30 May
  • برنامج
  • 07:00 PM [90 minutes]
  • 08:30 PM
  • [60 minutes]
  • 5.1
  • The story continues of software engineer Youssef, who...Read more developed two models of robots, Zumba and Laziz, to help him in his company and help his wife Sarah with the housework.
  • برنامج
  • 09:30 PM [30 minutes]
  • 10:00 PM
  • [60 minutes]
  • 7.1
  • A series of separate stories that raise social issues, the...Read more first of which revolves around a woman who suffers from Coronavirus, and is in home isolation
  • برنامج
  • 11:00 PM [60 minutes]
  • برنامج
  • 12:00 AM [60 minutes]
  • برنامج
  • 01:00 AM [60 minutes]
  • برنامج
  • 02:00 AM [60 minutes]
  • 03:00 AM
  • [60 minutes]
  • 4.1
  • Geared towards women, this daily program consists of a...Read more variety of segments related to cooking, beauty and fashion as well as other featured segments on politics, economics and social issues, explored from the perspective of women. The program also hosts a variety of guests who discuss a full range of topics, especially issues concerning women and their families.
  • برنامج
  • 04:00 AM [60 minutes]
  • 05:00 AM
  • [60 minutes]
  • 7.1
  • A series of separate stories that raise social issues, the...Read more first of which revolves around a woman who suffers from Coronavirus, and is in home isolation
  • 06:00 AM
  • [60 minutes]
  • 5.1
  • The story continues of software engineer Youssef, who...Read more developed two models of robots, Zumba and Laziz, to help him in his company and help his wife Sarah with the housework.
  • برنامج
  • 07:00 AM [60 minutes]
  • برنامج
  • 08:00 AM [60 minutes]
  • 09:00 AM
  • [60 minutes]
  • 4.1
  • Geared towards women, this daily program consists of a...Read more variety of segments related to cooking, beauty and fashion as well as other featured segments on politics, economics and social issues, explored from the perspective of women. The program also hosts a variety of guests who discuss a full range of topics, especially issues concerning women and their families.
  • برنامج
  • 10:00 AM [60 minutes]
  • برنامج
  • 11:00 AM [60 minutes]
  • برنامج
  • 12:00 PM [60 minutes]
  • 01:00 PM
  • [60 minutes]
  • 7.1
  • A series of separate stories that raise social issues, the...Read more first of which revolves around a woman who suffers from Coronavirus, and is in home isolation
  • 02:00 PM
  • [60 minutes]
  • 5.1
  • The story continues of software engineer Youssef, who...Read more developed two models of robots, Zumba and Laziz, to help him in his company and help his wife Sarah with the housework.
  • 03:00 PM
  • [60 minutes]
  • 6
  • A weekly diverse talk show, where Mona Al Shazly meets with...Read more people away from the tension of daily news and events, to present her audience with original and genuine stories they have never heard of before, about people and heroes who deserve respect and admiration.
  • برنامج
  • 04:00 PM [60 minutes]

Comments