Star World Channel

    • country:
    • United Arab Emirates
    • Category:
    • Movies
    • Frequencies:
    • [Horizontal Polarization]
Friday 29 May
  • 03:30 PM
  • [30 minutes]
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 04:00 PM [30 minutes]
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 04:30 PM [30 minutes]
  • 05:00 PM
  • [60 minutes]
Saturday 30 May
  • 06:00 PM
  • [60 minutes]
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 07:00 PM [30 minutes]
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 07:30 PM [30 minutes]
  • 08:00 PM
  • [60 minutes]
  • 09:00 PM
  • [60 minutes]
  • 10:00 PM
  • [60 minutes]
  • 11:00 PM
  • [60 minutes]
  • 12:00 AM
  • [60 minutes]
  • 0
  • 01:00 AM
  • [60 minutes]
  • 02:00 AM
  • [60 minutes]
  • 03:00 AM
  • [60 minutes]
  • 04:00 AM
  • [60 minutes]
  • 05:00 AM
  • [60 minutes]
  • 0
  • 06:00 AM
  • [60 minutes]
  • The Open Road
  • 07:00 AM [30 minutes]
  • The Open Road
  • 07:30 AM [30 minutes]
  • 08:00 AM
  • [60 minutes]
  • 0
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 09:00 AM [30 minutes]
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 09:30 AM [30 minutes]
  • 10:00 AM
  • [60 minutes]
  • 0
  • 11:00 AM
  • [30 minutes]
  • 11:30 AM
  • [30 minutes]
  • 12:00 PM
  • [60 minutes]
  • 01:00 PM
  • [90 minutes]
  • 0
  • 02:30 PM
  • [30 minutes]
  • 03:00 PM
  • [60 minutes]
  • 0
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 04:00 PM [30 minutes]
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 04:30 PM [30 minutes]
  • 05:00 PM
  • [60 minutes]
Sunday 31 May
  • 06:00 PM
  • [45 minutes]
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 06:45 PM [30 minutes]
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 07:15 PM [45 minutes]
  • 08:00 PM
  • [60 minutes]
  • 0
  • 09:00 PM
  • [60 minutes]
  • 10:00 PM
  • [60 minutes]
  • 11:00 PM
  • [60 minutes]
  • 12:00 AM
  • [60 minutes]
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 01:00 AM [60 minutes]
  • 02:00 AM
  • [60 minutes]
  • 03:00 AM
  • [60 minutes]
  • 04:00 AM
  • [60 minutes]
  • 05:00 AM
  • [60 minutes]
  • 06:00 AM
  • [60 minutes]
  • 0
  • 07:00 AM
  • [60 minutes]
  • The Open Road
  • 08:00 AM [30 minutes]
  • The Open Road
  • 08:30 AM [30 minutes]
  • 09:00 AM
  • [60 minutes]
  • 0
  • 10:00 AM
  • [60 minutes]
  • 11:00 AM
  • [60 minutes]
  • 12:00 PM
  • [120 minutes]
  • 0
  • 02:00 PM
  • [60 minutes]
  • 0
  • 03:00 PM
  • [60 minutes]
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 04:00 PM [60 minutes]
  • 05:00 PM
  • [120 minutes]
  • 0
Monday 1 June
  • Jamie: Keep Cooking & Carry On
  • 07:00 PM [60 minutes]
  • 08:00 PM
  • [60 minutes]
  • 09:00 PM
  • [60 minutes]
  • 10:00 PM
  • [120 minutes]
  • 0
  • 12:00 AM
  • [60 minutes]
  • 0
  • Jamie: Keep Cooking And Carry On
  • 01:00 AM [60 minutes]

Comments